Follow me:

Fuck hvad andre synes

Fuck hvad andre synes, og hvad andre tænker!
Sådan skal man generelt have det, for hvis man skal gå og tænke over om hvad folk tænker om ens tøj, ens hår, at man går uden BH, eller går med make-up eller ingen? eller spiser fastfood hver fredag, eller hvad filan ved jeg, så er det da en tung byrde at rende rundt med, hvis man skal tænke på det hver dag, om hvad andre synes om en, eller hvad man gør!

Idag tog jeg i fitness med denne top på, hvor man kan se ind på begge sider, man kan se min bare hud, min tatovering (den anden side end denne vinkel :D ) og ja nok også en delle eller to ved de forskellige øvelser!
Jeg kunne ikke være mere ligeglad, jeg var selv ret kæk da jeg tog den på, og kiggede mig i spejlet, og blev enig med mig selv, den kan jeg sgu godt bære idag, så det gjorde jeg!

Træningen gik godt, og det var faktisk også ganske behageligt at kunne få lidt ekstra luft under cardio træningen :D haha..

Billedet viser så også at jeg skal igang med nogle flere numse øvelser :D !

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply