Follow me:

Fremskridt i planke og bænk press!

Fremskridt i planke og bænk press!

Fremskridt i planke og bænk press!

Igår var overkrops dag! Er begyndt at elske overkrops træning :D
Jeg kunne endelig igår lave 12 x 4 i bænk press! Da jeg startede var det kun stangen, og 4 x 3 gentagelser. Det var virkelig sølle, og jeg havde så ondt dagene efter, virkelig ynkeligt.

Men igår tog jeg stang, + de 5 kg på jeg har haft et stykke tid og hele 12 gentagelser x 4 sæt!

Wohhooo fik total optur da jeg nåede 10 på sidste sæt, og så måtte jeg sgu lige have de sidste 2 med, og det lykkedes!! Se det er noget jeg godt gider, ved det her træning. Man synes måske ikke man kommer “nogen vejene”, men det gør man. Musklerne skal jo også lige have lov at følge med, også derfor hviledage er vigtige!

Der er også et positivt problem ved at træne, og løfte vægte nok mest. Det er den hårde hud man får i hænderne af det :) Ja man kan bruge handsker, og de afhjælper også problemet, men jeg synes sgu de er fine mine mærker, de viser jo at jeg laver noget med mine hænder, og kæmper.

Jeg lavede også planken igår i forbindelse med mit mave sæt, og der skal jeg tage mave maskinen, og direkte ned i en planke, det skal jeg også gøre i 4 sæt. 12 gentagelser med valgt kg på mavemaskinen, og så ned i planken, i max tid man kan holde.

Jeg stod i 40, og 45 sekunder igår! Yay.. Har før stået 1 minut, men det var også uden presset inden, på mavemusklerne. De sidste par gange har jeg kunne holde mig oppe i 30-32 sekunder :D så der sker helt klart noget for tiden, og jeg elsker det.

Armene er også ved at få en meget pænere facon, ikke at jeg overhovedet er markeret endnu – men jeg kan da se forskellen på mine arme, og de er mere faste og formede hvis man kan sige det. End før hvor de egentlig snart have samme tykkelse over det hele fra skulderen og ned til albuen, det har de ikke længere :)

Fremskridt i planke og bænk press!

Prøv fx at se dette billede. Jeg ved godt jeg ikke står helt på samme måde på begge billeder. Men se fx. ved mine skuldre, og min underarm der holder telefonen, der er bestemt nogle mere markerede muskler og toning der, end der var for nogle uger forinden, hvis man sammenligner det ældste til venstre, som nok er 4-5 uger gammelt tror jeg.

Jeg har hviledag, idag og nej jeg vil ikke lave ret meget andet end at slappe af ;) jeg har nemlig også fri fra arbejde!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply