Follow me:

Fremskridt

Jeg har gjort fremskridt med mine triceps, før tog jeg 3 x 12 .. De to første sæt var med 11,25 kg og det sidste sæt var med 13,75..

Men nu starter jeg de to første sæt med 13,75 kg, og tager sidste sæt med 16,25 kg, dog kan jeg ikke tage 12 i sidste sæt, men 9-11 stykker. Tror ikke der går mere end en uges tid eller to, før jeg igen skal op i vægt.

Jeg laver også nogle maveøvelser med kg. Hvor jeg sidder på rumpen, læner mig tilbage, løfter benene og krydser dem, og svinger så vægten fra side til side, så vidt muligt med strakte arme. Der havde jeg før 3 kg, nu har jeg 4 kg.
Og sættet lyder så ledes 3 x 20 gentagelser, med lille pause imellem hver 20.

Mine Lunches er bare noget hø, har bare mega dårlige/svage muskler ;) for det gør bare nuller naller i 2 dage efter hver gang, og jeg er ikke kommet op i kg, så har stadig “kun” 2 kg´s håndvægte i hver hånd.

Crosstraineren lød før “20 minutter på crosstraineren (minimum level 10, og speed over 10,0)” Nu hedder den 20 minutter, minimum level 11 og speed over 11,5.. Ellers føler jeg ikke jeg yder nok.

Desværre døjer jeg pt. med smerter i skinnebenene, tror desværre det kan være begyndene skinnebens betændelse, så løber ikke ret længe mere, eller undgår det helt. Desværre :(

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply