Follow me:

Fremgang i træning

fremgang i træning

Hvor er jeg glad når jeg både kan se, og mærke fremgang i min træning.
Havde overkrops træning idag.

Ja og jeg er sgu stolt…. Stolt af mig selv.

Da jeg startede min første overkrops dag, som må have været onsdag den 31 januar. Der kunne jeg kun tage 5 gentagelser i bænkpres. Det er meningen jeg skal tage 12×4.
I sidste uge kunne jeg tage 9×3, idag tog jeg så endelig 12, dog x 4. Så jeg håber snart at jeg kan tage de 12×4 som er meningen. Men jeg er blevet stærkere, det kan jeg jo selv mærke.
Jeg træner kun bænkpres med stangen og så 5 kg, så det er ikke alverden. Men det skal nok komme stille og roligt. Kan også se at jeg generelt har fået en mere tonet krop, selvom jeg stadig er ret overvægttig.

Så har jeg da også en talje! Det lagde jeg mærke til idag da jeg var i centeret. Fandme herligt!

Nu kalder badet snart, mine arme er helt færdige – de sitre og jeg ryster lidt på hænderne. Men forhelved hvor er jeg ved at være glad i låget igen. Har ikke været så vild med det her overkrops træning, fordi jeg ikke synes det gav noget, men det gør det! Jeg fortsætter :D Wohoo
Vægt status kommer imorgen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Simone

  Sådan man! Flot! :D
  Du ser knald godt ud ;) Du kan godt være stolt af dine flotte resultater.

  Simone
  Microcut.dk

  18. februar 2018 at 15:14
  • Reply Belinda

   ÅH tusind tak Simone! Dejligt med sådanne kommentarer <3

   18. februar 2018 at 15:27
 • Reply Dianna

  Hold da op hvor ser du godt ud. Det er tydeligt når man sammenligner med andre af dine billeder, at du har tabt dig og din krop er blevet mere fast i form af muskler. Et godt råd hvis du syntes vægten står stille, mål dig evt på cm oftest kan de også ses på cm. Du kan godt være stolt af dine flotte resultater :-)

  19. februar 2018 at 18:07
  • Reply Belinda

   Tak Dianna :) jeg er også glad for hvad jeg kan se i spejlet, det gir ekstra blod på tanden.
   Jeg synes ikke vægten står stille, minus 600 gram er helt fint, især når jeg også træner en del som jeg gør. Og jeg spiste heller ikke helt optimalt den uge op til vejning, så jeg er helt tilfreds.

   19. februar 2018 at 19:14
   • Reply Dianna

    600g er da flot og din hud kan følge med. 👍 Det dejligt du motiveret og det lyser også ud af dine indlæg.
    Jeg nyder at følge med i dine resultater, da du er en af de få der kommer i fitnesscenter for at træne og ikke for at tage selfi. Fitness selfi dillen lever på ig. Da jeg tabte mig brugte jeg belønning til mig selv som fx lækkert stof til symaskinen eller en parfume osv. Det måtte ikke være mad. Det holdte mig til ilden sammen med mit vægttab uge for uge. 😊

    19. februar 2018 at 20:14
 • Reply Vægt status #3 ⋆ Webmor.dk

  […] Det er gået denne uge og jeg har virkelig fået blod på tanden af min træning. Jeg har jo fundet ud af jeg har en talje. […]

  19. februar 2018 at 19:19
 • Leave a Reply