Follow me:

Fredags træning, og 1 måneds gratis træning

Fredags træning, og 1 måneds gratis træning

Igår var jeg i fitness, til endnu en ben dag.
Da jeg kommer er der to meget unge piger, nok en 11-13 år tænker jeg, der også lige er ankommet til centeret. De fjollede og pjattede, og var en smule høj rystet.
Der går ikke mange minutter så kommer der 3 lige så unge drenge ind, og så gik støj niveauet fra at være okay, til slet ikke at kunne accepteres. Selvom de kiggede på mig flere gange, og måske tænkte jeg ville sige noget. Så gjorde jeg det ikke, ikke det første stykke tid.
Men da deres pjat og fjol fortsatte og de hoppede fra redskab til redskab, og legede vildt med nogle af tingene, og hverken sprittede eller ryddede op efter sig, da sagde jeg noget.

Det hjalp ikke mere end 30 sekunder.


Så jeg kontaktede fitness centeres facebook gruppe, og der gik ikke længe før jeg blev ringet op. Og lederen bad mig give min tlf til en af de unge mennesker, som jeg havde omtalt i mine beskeder på facebook, og filmet dem og deres støjniveau så han kunne se hvad jeg mente. Han bad om at filme dem, så det gjorde jeg.

Pigerne flygtede hurtigt væk fra hvor jeg stod, de skulle ikke snakke med lederen. Drengene så bare bøvet på mig, og lignede et spørgsmålstegn, de var ikke særlig forstående overfor at han ville snakke med en af dem. Men så tog en af drengene initiativet til at snakke med ham.

Jeg lavede mine øvelser færdig imens der blev snakket.
Efter nogle, nok lange minutter for de unge mennesker kom han retur med min tlf, og sagde pænt undskyld for at de havde larmet, det gjorde 2 af de 5 unge mennesker.
Men efterfølgende var støjniveauaet noget helt andet, og jeg kunne også hører mig selv tænke igen.
Det er et lille lokalt fintess center, og alle skal have lov til at komme der, aldersgrænsen er 13 år, hvis man har fået oplæring.

Men jeg mener ikke at man skal bruge det som et sted man hænger ud. Det kan de jo gøre mange andre steder, og fintess centeret ligger i en kæmpe bygning hvor der er mange forskellige halle, til gymnastik, badminton, mv. og der er også en lille cafe, så kunne de jo sidde der henne og sludre og pjatte.

Lederen skrev efterfølgende til mig på facebook, og takkede for min hjælp. Han var jo også interesseret  at centeret var et rart sted for alle at være, og tilbød mig 1 måneds gratis træning på mit abonnement.

De unge mennesker gik ikke mange minutter efter samtalen i telefonen, med lederen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Jette

  Sådan 💪 håber snart vi ses dernede

  13. februar 2018 at 12:53
 • Reply Børn i Fitness ⋆ Webmor.dk

  […] har jo skrevet om nogle meget støjende unge mennesker for nogle noget tid siden. Hvor de larmede rigtig meget. Mine de store får afvide de kan gøre […]

  3. april 2018 at 13:14
 • Leave a Reply