Follow me:

Fra myrer til bænkebider

Tobias er nu ikke længere i den mindste gruppe i vuggestuen. Nu er han rykket over i midtergruppen, fra myrer til bænkebider. Som er gruppen fra 2-4 år (+/-)
Han har været klar noget tid til at flytte gruppe, han er motorisk foran, og forstår alt du siger til ham / beder ham om.

Og idag da jeg hentede ham, fik jeg så megen ros af pædagogen at jeg snart kunne flyve der fra :) han havde været så god iblandt de større børn, opført sig eksemplarisk, allerede forbedret sig, hvad angår at tage tøj, sko af og på mv.
Han er en dreng der trives godt, og gerne vil “være stor”. Så det er helt rigtigt for ham at komme over i den nye gruppe. Og så tror jeg også han har godt af at være den lille i et stykke tid :) han har nemlig været lidt en bølle overfor de mindre i myrer gruppen. Men nu vil han få “svar” på “tiltale” hvis han er ikke er helt så sød ;) det er jo begrænset hvad de større finder sig i, og det tror jeg er sundt for ham. Selvom jeg ved pædagogerne hjælper, vejleder osv. så mener jeg også det er godt børn selv skal prøve at finde en “rangorden” og lære at livet gir’ nogle knubs, alt efter hvad valg man tager.

Men hvor er det syrealistisk alligevel, at have en dreng der går i en gruppe fra 2-4 år nu! Han blir 2 år om 3 uger, men forhunan jeg synes tiden løber alt for stærkt!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply