Follow me:

Fra 1 til 2, fra 1 til 4, og fra 2 til 6 …

I rigtig lang tid var jeg vandt til det kun var Nadia og jeg alene.
Vi var kun hende og jeg og det havde sine fordele og ulemper.

Men da jeg så flyttede ind i huset hos Kenneth og hans 3 børn.
Gik vi fra at være 1 voksen til to voksne, jeg gik fra at have 1 barn, til at være (bonus)mor til 4, og i alt blev vi nu 6 personer, istedet for de 2 jeg har været vant til.

En del ting skal hænge sammen når man er så mange i en husstand, men det med vasketøjet har nok været min største udfordring! :)

Kenneths 3 unger har ikke været vant til at skulle ordne ret meget selv hjemme, det gjorde deres mor (hun gør det nok stadig..)
Men jeg nægter altså at rende og rydde op efter 4 børn konstant, hvor de 3 af dem ihvertfald sagtens kan en masse selv.

Da jeg flyttede ind, fik jeg anskaffet mig 6 vasketøjskurve, og lavet 6 forskellige skilte, med tekst på, samt billeder.
Og det er for at gøre det hele lettere for både børnene og jeg (og Kenneth) Istedet for at alt tøjet ryger i en eller flere kurve, hvor jeg bag efter så skal sortere når det skal i maskinen, kan nu slippe for det, ved at jeg hurtigt kan se hvad maskine der skal vaskes næste gang ;)

Jeg sortere dog stadig i det farvet, der laver jeg en tøse farve vask, og en drenge farve vask, delt op i “drenge farver” og “pigefarver”, og ved viskestykker og håndlæder, der koger jeg også de forskellige ting på 95 grader skiftevis. I det mørke, der kan jeg også sagtens sortere en helt sort vask ud, eller en hel vask kun med jeans.

Men at jeg har gjort det sådan her, har jeg lettet arbejdet for mig selv, og for børnene, for de ved selv hvor deres tøj skal i henne, og det er ikke ofte jeg finder noget der er lagt forkert :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!