Follow me:

Første dag til træning

Morgan og jeg var til vores første trænings time sammen. Vi er på hvalpeholdet, de næste 3 måneder :)
Nadia var også med, men hun sad i bilen, med bøger, slik, malebøger og legetøj, og jeg holdte naturligvis øje med hende, men hun var artig og blev siddende stille og roligt i bilen, og holdte øje med om Morgan nu opførte sig ordenligt ;) hehe

Det gik bare kanon godt til træningen! Morgan er fyldt 4 måneder nu, hvilket et par af de andre hvalpe også er, der var også nogle på 3 måneder. Men hold da op jeg syntes der er en stor forskel på hundene .. Morgan var total på, og havde slet ikke tid til hygge-nusse-pauserne man har en del af på hvalpehold. Når vi stod stille og træneren fortalte om de forskellige øvelser og andre ting omkring træningen, så sad Morgan lige foran mig, og stirrede intenst på mig, og hvis han ikke lige fik opmærksomhed nok, så gik han omkring mig på højre side, og gik i “plads” til venstre for mit ben, og håbede det gav en godbid :)

En del af de andre hvalpe, var knap så ivrige for at lave noget, eller hører efter. De gøede, hoppede rundt i snoren, bed i den, ja de opførte sig som hvalpe nu gør ;) men var/er meget overrasket over hvor klar Morgan var på træningen, havde jeg ikke ventet af ham, for her hjemme går træningen da okay, men der skal ikke så meget til at forstyrre ham, men der nede på pladsen, havde han bare øjnene på mig næsten konstant, og han er altså kun 4 måneder, så det er sgu flot.

Vi fik også megen ros af træneren, og han kunne se Morgan har en rigtig god drivkraft allerede, og den skal vi holde ved, og arbejde med. Det skal jeg være glad for, sagde træneren. For det ses ikke ofte hos så unge hunde.
Men Morgan er jo også min hund (Hø hø, blær bær), og han opfører sig meget som Pixel gjorde da hun var mindre, og stadig gør når vi træner, 110 % på, og “kamp” klar.

Det var en kanon god oplevelse i dag til træning, glæder mig allerede til næste tirsdag

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Katja

  Ej hvor fedt!
  Det er da super dejligt med sådan en hund, der bare vil gøre dig tilfreds! :)
  Kan huske vores hund, da han var hvalp. Han mistede hurtigt koncentrationen, hvis man stod stille og lyttede til træneren. Men under selve træningen var han fuldt koncentreret ;)

  10. august 2011 at 08:48
  • Reply Belinda

   Katja det er normalt også meningen, at med de nusse-pusse-pauser at hvalpen lige får lukket “lort” ud af hjernen og ikke skal andet end at slappe af.
   Men det havde Morgan altså ikke ret meget tid til :) hehe..

   10. august 2011 at 13:19

  Leave a Reply