Follow me:

Forlængelse

Jeg var i dag til et møde med min chef og min uddannelses vejleder fra Karup. Vi skulle finde en plan for et videreforløb i forbindelse med min uddannelse. I de 2 år jeg snart har været der, har jeg nu i alt haft 53 sygedage, hvor ihvertfald de 45 af dagene er pga. Tims pludselige død. Man må kun have 10 %’s fravær.

Jeg har stadig en eksamen jeg skal have bestået, og er så småt igang med at skrive min meget lange rapport. Og skal nok op til eksamen i September.
Min uddannelse er blevet forlænget til 30 september 2011, hvor jeg normalt ville være færdig her 31 august, men det går nok. Det er ikke så  meget pga.jeg har mistet meget af min praktik på arbejdet, og læretid, for vi laver jo det samme hele tiden – intet nyt i det. Det er mere så det “på papirene” ser rigtigt ud.

I starten snakkede min chef om 2 måneder og der tænkte jeg bare “hell no” .. Men 1 måneds forlængelse syntes jeg er okay, for jeg er altså ikke kommet bag ud de uger jeg har været sygemeldt pga. Tim, for som sagt, det er det samme vi laver, intet nyt. Var noget andet hvis det var skoletid jeg var gået glip af.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

5 Comments

 • Reply Rikke

  Forhåbentlig accepterer de også det fravær du har haft – de ved jo hvad der er sket, og har jo selv sagt du skulle bruge den tid det nu tog at kunne komme tilbage.
  Da min far arbejdede for Flyvevåbnet, kom han ud for at punkterer sin ene lunge. Han måtte sygemeldes i 9 måneder efter, men de beholdte ham og havde forståelse for hans fravær. Det er sgu noget man sjældent ser ellers! Så på det punkt tror jeg forsvaret er en ganske god arbejdsplads – efter hvad min far ved er de lettere at få til at acceptere :) … Selvfølgelig! Hvis det er mange sygedage spredt hen over året uden sammenhæng skal de nok tage fat i medarbejderen, men i det her tilfælde er der tale om en sammenhængende periode.

  20. juli 2011 at 23:21
  • Reply Belinda

   De har også forståelse, meget!
   Men min chef og uddannelse vejleder har jo en højere chef, faktisk flere. Og de skal jo have en handleplan for mig, de vil jo ikke af med mig. Og kan sagtens forstå mit fravær, også derfor jeg “kun” arbejder deltid nu, og de syntes det er flot.
   Det er en fantastisk arbejdsplads, elsker mit arbejde :D

   20. juli 2011 at 23:53
   • Reply Rikke

    Synes jeg også du har givet meget udtryk for at de har :)
    Min far var også glad for at arbejde inden for forsvaret, men ville ikke flytte til skrydstrup (er ikke sikker på stavemåden :D) for at starte på en helt ny arbejdsplads, og med chance for at blive sendt ud igen kort tid efter. (Inden eskadrillen blev lukket ned var han i Afghanistan to gange).
    Synes det er dejligt de har så meget forståelse for det! Hvordan arbejder du så deltid? færre dage, eller færre timer pr. dag? :D

    21. juli 2011 at 20:22
 • Reply Lonnie

  Super lækkert at de er så forstående! Og dejligt at de giver mulighed for forlængelse, fremfor bare at smide dig ud, som nogle andre skoler og praktikpladser kan finde på. Det er lækkert når der findes sådan nogle dejlige og forstående mennesker!

  Jeg selv var super glad for min kontaktlærer og min studievejleder på det grundforløb jeg lige har været på – for jeg havde ALT ALT for meget fravær, alt sammen pgr af ubehandlet migræne (som er i behandling nu) – men de gav mig bare så meget støtte osv, fordi de kunne se at jeg virkelig var engageret og brændte for den uddannelse – så som de sagde, selvom man har en sygdom, skal man stadig kunne tage en uddannelse.

  Men det er første gang i alle de skoler/praktikpladser jeg har været på, at der har været forståelse for min migræne – og det var bare så godt for mig – for det gav ekstra mod og tro på at komme videre i livet.

  Så ja, det jeg ville sige med min lange stil, er at det er SÅ fedt at sådanne mennesker findes – og det er så dejligt for dig.. Og fuck da en ekstra måned, det er jo ingenting ;)

  21. juli 2011 at 00:47
 • Reply eeyorenyk

  Lige på det punkt er deres system jo også lidt selvmodsigende. For at få kampagner skal du have point – Men for at få point skal du have kampagner. :s Det giver jo ingen mening. Det tog også mig et par år før jeg faktisk fik en kampagne – Men så er jeg så også blevet tilbudt 2 stks indenfor det sidste år.

  Ang. medlemmer har jeg vist fået henvist 3 eller 4 – Det er jo ikke det helt store, men som du siger, mange er jo medlem i forvejen. ;)

  21. juli 2011 at 13:20
 • Leave a Reply