Follow me:

Foråret i sønderjylland

Jeg må ærligt indrømme at jeg har nydt at være ude i haven den sidste times tid, med Nadia og mine to små hunde Pixel & Luca. De nyder ihvertfald at solen skinner og de kan komme ud og lege. Og jeg nyder at se dem boltre sig, og nyder duften af de forskellige blomster der springer ud, rundt omkring i haven.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Puk

  Hej Belinda.
  Det skal du da også bare “ærligt indrømme”. Du bliver nødt til at få et naturligt pusterum fra sorgen nogle gange. Ellers kan du ikke blive stærk igen. Du har en vældig dejlig datter. Og 2 søde vapser :) Kan jeg se.
  Foråret er kommet til lille DK – Måske netop for at hjælpe en webmor i Rødekro med et stort og nyt tomrum i hjertet?
  Hilsner fra Odense, Puk

  11. april 2011 at 18:28
 • Reply Tumling

  Jeg bliver så glad for et glad og strålende indlæg fra dig smukke

  11. april 2011 at 19:12
 • Reply Mette

  Det er ærlig snak Belinda – at nyde når nogen nyder :) Og det er vigtigt at nyde bare lidt indimellem – og det er dejligt at du kan!
  Dengang for mange år siden da jeg stod med min største sorg i livet, det var sidst i januar måned, da sagde præsten en dag at han var glad for at vi gik mod lysere tider, for så var sorgen ikke helt så svær. At lyset og solen hjælper. Jeg afviste ham blankt – havde mest lyst til vinter og mørket og bare det at krybe ind i mig selv og gemme mig. Men han havde ret – lyset hjalp. Solen hjalp. Ikke at lys og sol kan gøre det hele – nej, tiden hjælper.
  Belinda – du ER en stærk pige – og du har solen og lyset og ikke mindst din dejlige datter at leve for. Og nyd dem – det er helt ok!
  Knus

  11. april 2011 at 21:32
 • Reply Kathrine

  Åh det gør mig rigtig glad at se det her indlæg fra dig og det overbeviser mig bare endnu mere om at du er lige så stærk, som du virker. Det glæder mig virkelig at der er nogle lyse punkter og at du har kunne nyde dem, omend bare for en kort stund. Knus

  11. april 2011 at 22:03
 • Leave a Reply