Follow me:

Første tandlæge besøg

Tobias var i mandags til sit første tandlæge besøg, men det var ikke et almindeligt besøg, desværre..
Han havde nemlig ugen inden slået munden. Det havde blødt en del da det skete, og læben hævede op, men så var der ikke rigtig mere end det. Han var naturligvis lidt øm, men spiste, drak og tog sin sut som han plejede.
Så vi var ikke bekymrede.

Lørdag da jeg børster hans tænder begynder det at bløde ret så meget igen, har vidst ramt det sted han slog sig :(
Dårlig samvittighed.dk !

Søndag opdager vi så ved et tilfælde han har en hvid “dims” der stikker ud lidt over hans fortænder, det lignede næsten en 3 mini tand, eller en knogle eller et stykke brusk. Det sad fast, og vi måtte ikke berøre, han blev total sur!
(Fik dog et billede af det, til tandlægen)

tandlaege1

Det gik fint ved tandlægen, hun var dog rimelig mopset hende tandlægen, og virkede sådan rigtig gammel klog, og ville ikke rigtig hører på hvad jeg sagde, hun dikterede bare hvad jeg skulle gøre! Grr …
Hun ville ikke engang se det billede jeg havde… ???!!!

Jeg skulle så lægge Tobias hen over hendes lår, så hun kunne kigge oppe fra og ned, han blev total hysterisk og vred sig som en anden ål, og slog med armene og skreg.
“Ja du skal lige holde ham” var hendes kommentar flere gange, ja hvad hulan tror du jeg gør? Det er ret svært at holde ham nede, og holde hans to arme, jeg har selv kun 2 arme. (min tanke, jeg gjorde sgu da mit bedste)
“Ja du skal lige holde ham”
GRRRRRRR ….

Men det hele så fint ud, det var Tobias‘ læbebånd der havde været så stramt at det var det der var sprunget ved slaget, og den hvide “dims” var såret indvendigt der var ved at falde af (som en skorpe), det bliver jo ikke hårdt og tørt inde i munden.
Den hvide “dims” var så faldet af i løbet af natten til mandag hvor vi tog til tandlægen, så det var rigtig fint.

Vi skulle gøre rent med klorhexidin på en vatpind efter hver tandbørstning, for at dræbe bakterier.
Og så blev jeg lige dikteret noget mere af den mopsede tandlæge, at det skulle meldes til forsikringen, hvilket jeg selv skulle gøre, med tryk på selv.
– Ja rolig nu dame, det har jeg da gjort …

Men alt i alt, var hans tænder og alt som det skulle være :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply