Follow me:

Første løbetur i 6 måneder

Sidste gang jeg løb en tur, var i juni måned. Ergo et ½ år siden!
Og det er så 7 måneder siden at jeg løb de 4 km som jeg gjorde idag – samme rute.

Jeg tog Chase med, det var hendes debut som løbemakker, hun klarede det faktisk rigtig godt. Hun trak ikke så meget som jeg frygtede hun ville, hun elsker fart.

Hun nød turen, og jeg ligeledes – selvom det var hårdt. Så har man det bare fantastisk bag efter.
Jeg frygter så lidt at mine ben slår mig ihjel imorgen og overmorgen :D men det må tiden vise.

Julen er veloverstået, og snart skydes et nyt år igang – 2018 ;)
Jeg tror på det bliver et rigtigt spændende år, nyt arbejde, nye udfordringer, og jeg skal stille til de første konkurrencer med Chase næste år, ja og så ved jeg ikke ellers hvad året bringer, det må jeg vente og se. Men jeg glæder mig til at fejre nytåret med mine unger, og mand.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Dansk kennel klub rekvisition ⋆ Webmor.dk

    […] Det er også rart at vide at Chase er iorden, fysisk også – nu hvor jeg jo løber agility med hende, og om få måneder er hun også gammel nok til at løbe til konkurrencer. Hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Så jeg håber jo inderligt at hendes hofte og albuer er helt i top, så jeg med god samvittighed fortsat kan træne agility med hende, og have hende med ud og løbe. […]

    18. januar 2018 at 19:48
  • Leave a Reply