Follow me:

Før og efter billede

før og efter billede

Før og efter billede

Billedet til venstre er fra igår, billedet til højre er fra 25 januar. Begge fra 2018.
Ja og så er der 10 kg til forskel på dem!

Det vil jeg så, uden at himle for meget op, sige at man ærlig talt godt kan se. Kan du også se det?

Jeg tog billedet igår til højre på arbejdet, og da jeg så havde smidt det på instagram, lagde jeg mærke til at mine kæber kan ses ret så tydelige på det billede, og så måtte jeg lige finde et ældre billede, det er ca. 1 uge inden jeg besluttede at nu var det slut med at være fed (billedet til venstre). Sikke da en forskel.

Både kinderne er blevet mindre, kæberne mere tydelige. Smilet er også blevet større, og øjnene lyser på en hel anden måde. Manden mente også jeg så langt mere glad ud, på det nye billede. Det har han nok ret i.
Vægttabet gør kun noget godt for mig, jeg er mere glad, har mere energi og er i langt bedre humør.

Overskuddet til mine børn er større, til at passe huset, til at træne hundene, og ja passe mit ægteskab er også blevet meget bedre. Jeg har jo stadig en del kilo endnu, jeg skal have smidt. Men de første 10 kg har ihvertfald kun givet mig mere blod på tanden :D og jeg fortsætter arbejdet!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply