Follow me:

Føj for en nat

gaaaab1

Det var en forfærdelig nat …
Tobias faldt forholdsvis sent i søvn igår aftes, ved en 21-21.30 tiden, og vi gik i seng ved midnats tid. Han vågnede lidt op, men Kenneth fik ham til at falde til ro igen, imens jeg lige blev færdig med at fodre dyr og give vand til natten.

Men ved kl 01, vågner han lidt op og farer rundt i sin seng, og jeg prøver ihærdigt at få ham til at falde til ro igen.
Vi samsover jo, og det er jeg glad for, især disse nætter hvor han slet ikke kan finde ro.
Han falder til ro igen, men ligger fortsat meget uroligt, og han sover ikke tungt. Han er forkølet for tiden, og han har slim i halsen, og i nat hostede og hostede han, og jeg kunne høre slimen ralle i halsen på ham, men jeg kan jo intet gøre, for jeg kan jo hverken få det ud, eller bede ham spytte det ud han hoster fri.

Han fortsætter det meste af natten med at hoste og sprutte, svede og fryse (dog ingen feber) og meget urolig generelt, og ligger sig ind til mig, kravler så væk igen, og ind til mor igen, og væk igen. Og jeg kan ikke finde ro når han møffer sådan rundt, fordi jeg hele tiden har i underbevistheden han skal have sin dyne på, da vi sover med åben vindue, eller lukket vindue (alt afhængig af temperaturen uden for) men vi har aldrig varme på, så det er køligt.

Så jeg var fuldstændig smadret her til morgen, og Tobias har også været helt ødelagt. Han har slet ikke været den der total happy baby han er normalt, han har pylret og skreget og var slet ikke til at gøre tilfreds, det tog mig 2 timer at få ham til at falde til ro da han skulle sove middags lur, hvor jeg også fik sovet lidt (herligt, og tiltrængt)

Her til aften gik han så kold ved 20.30 tiden, og der har været stille siden, så håber vi det samme gælder for natten.
Gaaab, lige om lidt vil jeg også selv kravle i seng.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply