Follow me:

Fitness snak #1

Jeg havde denne lille charmør med i fitness igen idag.
Der var en ældre herre da vi ankom, og en yngre pige kom kort efter os. Tobias viste dem gladeligt hans biler, gris, traktor, gravko og hans dinosaur :) og de snakkede også gladeligt med ham imellem deres øvelser.

Den ældre herre mente også at Tobias skulle ansættes der nede, som charmør og humørspreder ;) han mente det gav så dejligt med liv. Det vil jeg give ham ret i.
Træningen gik rigtig godt idag. Dog ville min planke som jeg skrev om igår, ikke som jeg ville, og med to forsøg måtte jeg opgive, kunne kun holde ganske få sekunder, min krop var ikke lige helt enig i at den skulle lave planke, men alle andre øvelser gik godt :D og måtte øge 2 maskiner igen, ellers blev det alt for nemt, og så gir det ikke meget.

Lørdag skal jeg afsted igen, og uden Tobias – heldigvis :) ment på den kærligste måde, han er sød at have med, men jeg skal holde øje med ham hele tiden, og kan ikke helt fokusere på min træning 100%.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply