Follow me:

Fitness med sønnike

Fitness med børn

Idag var jeg i fitness centeret med denne sprællebasse :)
Det var lidt sin prøvelse … Til at starte med gik det rigtig godt, og vi hyggede og snakkede, og han hyggede sig. Men så blev det lidt kedeligt at være der tror jeg. Selvom han gav stor udtryk for at han ville med, og han skulle træne med de 2 små, og jeg med de store.

Så jeg prøvede at aflede ham med alverdens ting, og han fik også et lettere hysterisk anfald, men han faldt til ro igen hurtigt. Der var også kun 2 andre i centeret, og de var ihvertfald ikke negative over at han var med, tror bare de sys han var sød.

Jeg er egentlig lidt kold, overfor at have ham med. For han er ikke til gene for folk, og vi er der jo ikke når der er fuld run på centeret. Så kan ikke se problemet i at han er med, og der er ingen forskel for mig – om han snakker og leger lidt (uden at være i vejen for andre), end at andre snakker højlydt i telefon, hører voldsom højt musik i deres hørertelefoner, eller dem der råber og skriger til hinanden igennem centeret.

Jeg har fået nyt træningsprogram :) og det er med 5 trænings dage. Det er rigtig fedt, der er mange nye øvelser, og synes det er spændende at lave nye ting, var kørt lidt død i de andre øvelser, som egentlig var de samme og de samme :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Mia

  Min basse 😍
  Glæder mig til at se jer igen 😘

  4. august 2018 at 16:30
  • Reply Belinda

   Vi glæder også til at se dig igen <3 snart

   6. august 2018 at 20:17

  Leave a Reply