Follow me:

Fitness med beskuer

Jeg har opgave skrivning her hjemme, så jeg havde tid til at nå i fitness inden jeg skulle hente Tobias.
Men der har så åbenbart været noget åben hus, eller lign. i hallen, for der var et rend af mennesker ude på parkeringspladsen. Imens jeg trænede kom der også hele tiden folk og kiggede, dog kom de ikke ind – men de stod ude bag glasset og kigget, det er sgu da nederen :D

Haha! Men nå ja jeg fik da trænet, og det gik fint :)
Tog kun 10 minutters cardio inden styrketræning, fordi jeg havde løbet baby agility med Chase i haven, inden jeg kørte afsted i fitness.

Torsdag har jeg igen hjemme arbejdsdag, så der skal jeg også i fitness. Men skal også med Nadia til første skoledag, min store pige!
Yes det er sved, og ikke tis :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply