Follow me:

Fitness med barn på slæb

Igår var jeg i fitness med ham her :)
Det var med blandede følelser jeg pakkede hans taske og et tæppe. Jeg havde jo den der tanke, det kan jeg godt, han er sikkert sød og hører efter, men også den anden tanke at det er umuligt, hvad hvis han begynder at pille i alt han ikke må, smider sig på gulvet og skriger, hvad hvis han genere de andre?

Vi kørte der ned tidligt, vi var der 07.50 og der var en ældre kvinde, og kort efter kom der 2 helt unge.
Centeret er ikke det aller største, så man kan faktisk se hinanden hele tiden.

Jeg startede på løbebåndet, med “fat burn” programmet i 22 minutter som jeg plejer – level 5.
Det er noget der får pulsen op, og sveden igang. Foregår kun i gang.

Tobias han var blevet placeret skråt bag ved mig på hans tæppe, og sad og legede med hans traktor, biler og lidt duplo. Nogle minutter efter kom han hen til mig for at se hvad jeg lavede, og synes det var vældig sjovt og smågrinte af mig. Han fandt en figenstang i tasken som han ville have åbnet, og det fik han – alt imens sveden haglede af mig og vejrtrækningen var noget besværet ;) men han fik sin figenstang og satte sig pænt hen med den, som jeg bad ham om.

Da mine 22 minutter på løbebåndet var gået, skulle jeg igang med maskinerne, og der kravlede han rundt på nogle af de andre maskiner, og prøvede at være med :) mest kravlede han bare op på de forskellige sæder og sad og kiggede.
Han var henne og hilse på de 3 andre i centeret, og de synes vidst bare han var sød.

Det var først da jeg skulle have min sidste cardio, det blev til 8 minutter på cyklen, med 30 sekunders spurt x 4
Og så kunne jeg godt fornemme på Tobias han ikke synes det var helt så sjovt længere, selvom han havde fået lov at se traktor på youtube på min mobil.
Men heldigvis er sidste cardio hurtigt overstået og 2 øvelser tilbage, planke i så lang tid jeg kan, og 10 butt-ups :)

Og hjem tog vi igen. Det var ikke skrækkeligt og er ikke afskrækket ved han skal med igen ;) for jeg har 4 ugers sommerferie, hvor han også har, så skal der trænes skal han jo med. Men det klarer jeg også!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply