Follow me:

Fitness igår

Igår var jeg i fitness, med Nadia. Hun ville så gerne med – så det fik hun da lov til.
Hun lavede også lidt på maskinerne, og ellers hyggede hun sig med at gå armgang, og hoppe op på en kasse, fra squat stilling – imponerende :)

Jeg fik lavet de øvelser jeg havde planlagt, ud over 1 maveøvelse. Den gider jeg ikke lave når der er så mange andre i centeret ;) måske pjat ja, men den ser virkelig bøvet ud, og min bluse falder ofte op ved øvelsen, og vil nødig flashe min mave, eller min delle i buksen :D Så den undlod jeg idag, men tog så ekstra vægt på mavemaskinen og 5 kg ekstra ved maveøvelsen jeg laver på gulvet ;) så det er bestemt også godt, håber det kan mærkes imorgen :D hehe!

Så er der også flere af øvelserne jeg skal op i kg igen, blandt andet den som vises på billedet (Nadia har leget fotograf!) Den startede jeg ud med at have på 23 kg, 10×3 sæt. Og jeg er nu på 41 kg, 10×3 sæt. Næste gang tror jeg at jeg skal hæve den, synes den er ved at være for nem at trække ned (den hedder lat pulldown, hvis nogen vil se hele øvelsen på google)

Det samme med mine squat, der startede jeg ud kun med vægtstangen, ved ikke hvad den vejer? 5-7 kg? og så har jeg 10 kg på i skiver nu. Der må jeg også lige sætte 5 kg mere på næste gang tror jeg, jeg synes det var alt for let at lave de 10×3 squats med vægten (på skuldrene)

Hvis vi når det imorgen, så kommer der meget snart før og efter billeder fra de sidste 2 måneder ;) Der er sket en del, det er ihvertfald også hvad billederne viser, spejlbilledet ligeledes, og målebåndet.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply