Follow me:

Fint besøg

Jeg havde i dag på arbejdet et hyggeligt fornemt besøg af søde Anne! (Billede 1,2 og 3 er lånt af Anne)
Det var helt mærkeligt at have veninde besøg ude på arbejdet, og en man kunne tøsehygge og grine sammen med. Det må jeg jo ærligt indrømme der ikke er meget af på min arbejdsplads. Det er et fantastisk sted jeg arbejder, og jeg elsker at 90 % af mine kollegaer er mænd (Og de får mig nu også til at skrald-grine flere gange dagligt, så det er ikke grinene jeg mangler)
Jeg trives simpelthen ikke i længere perioder med ren tøsefnidder fnadder, og bagateller der gøres til mere end de er :D

Vi har disse raseri sedler på kontoret, de er sjove – mange kommentere dem :) Dog er de endnu ikke blevet brugt! Ikke hvad jeg har set ihvertfald :D
Det blev da til to sjove billeder, hehe!

Efter Anne var kørt, spiste jeg KK :D Det er kvaje-kage som det hedder ude hos os. Det er noget man skal give hvis man kvajer sig virkelig meget (på den gode måde), og for en orden skyld skal jeg måske lige nævne, det ikke var mig der gav kvaje-kage jeg spiste den blot hehe! ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Rikke

  Åh gud! Elsker den slags sedler. Har en i min pung jeg viser til folk hvis de beklager sig over ingen ting :P;

  “Deres forklaringer har rørt mig dybt. Aldrig har jeg mødt et menneske med større vanskeligheder end Deres. Modtag venligst dette kort som udtryk for min dybeste sympati med Deres situation.” Just love it.

  Selvfølgelig giver jeg det ikke ved noget seriøst; mere små ting folk har beklaget sig over i længere tid. Har ikke mødt nogen endnu der er blevet sur over det kort :P derimod griner de og siger de godt kan se hvad jeg mener ^^… Stemningen siger alt ;)

  21. september 2011 at 23:42
 • Reply Lonnie

  Jeg er nu også rimelig glad for at jeg går i en klasse kun med drenge, og en enkelt pige mere (som godt nok ikke har været her i 6 dage).. Men jeg er bare dårlig til pigefnidder og sladder og alt sådan noget. Det er meget enklere med hankøn. Selvfølgelig har man brug for tøsesnak en gang i mellem, men jeg behøver ikke alle de tøseproblemer hver dag.. Har også bare haft for mange veninder som bare var “brok brok brok” eller negativitet over alt, og det gider jeg bare ikke mere! ;)

  22. september 2011 at 10:25
 • Leave a Reply