Follow me:

Feminine negle, prøve negle

Jeg har valgt at jeg vil have lavet negle op til mit bryllup, mine naturlige negle er aldrig ret kønne, de er oftest både korte og knækker for et godt ord, hvis de når at blive lidt længere.

Så i torsdags var jeg henne for at få lavet et sæt negle der skulle gå som bryllupsnegle, og jeg er sgu godt tilfreds :D der er både grøn/lime og lilla som er vores farvetema ;) hehe.
Hun har lavet dem tilpas korte, de forrige jeg fik på for længe siden (synes jeg) de var alt for lange, det var så heller ikke samme person der lavede dem.

Men jeg skal bestemt have lavet mine negle hos Tina igen 2 dage før brylluppet, eller 1 dag før ;) de er så flotte, og hun er bare hammer dygtig! Virkelig styr på sagerne!

– hun fortalte mig så at det var længe siden hun havde set en med så tørre neglebånd som jeg har .. øhm nå oki, – ergo det er grunden til mine negle knækker for et godt ord! Æv men hun fixede dem og løsnede dem (AV for helved) og så købte jeg sådan en negle olie med hjem, hvor jeg skal smørre og nusse mine neglebånd 2 gange dagligt, og så mente hun at til brylluppet kunne det være mine egne negle vi pyntede, helt uden tip på :) nu må vi se. Jeg er jo ret hård ved mine fingre, når jeg lufter hund sidder snoren fast i hånden og så knækker mine negle ofte (de naturlige) eller når jeg er i haven, eller flytter rundt på mine agility ting mv. :)

Dyreste 15 ml jeg nogensinde har købt ;) hehe

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply