Follow me:

Farvel til det røde

hår farve

Farvel til det røde, og hej til det mørke!
Ja jeg blev træt af at glo på det røde. Men det er egentlig ikke underligt, har haft det siden tidligt på sommeren, hvor jeg fik afbleget nogle reflekser. Og da jeg blev træt af dem, købte jeg noget postkasse rød farve selv, og smed i, det har jeg så gjort ca. hver 5-7 uge.

Det er ganske nemt, når frisøren har lavet de professionelle reflekser :) jeg tør sgu ikke selv afblege, så får jeg sgu da tisgule lokker :D Hah!

Det er en tand mørkere end min egen hårfarve, men det er “kun” en toner, så efter noget tid så falmer den stille og roligt, og så har jeg min egen hårfarve igen :) Så det er ganske nemt. Det har jeg gjort en del gange efterhånden.
Til foråret skal jeg så igen have lavet noget hos frisøren igen, der skal jeg også klippes. Jeg bliver normalt kun klippet 1 gang i året, fordi mit hår er så stærkt og sundt.
Er dog blevet klippet mere end 1 gang i år, fordi jeg har skulle have mine etager klippet væk. Så jeg kan få en lige længde, og det har jeg fået igen nu, så nu skal det bare blive laaangt igen. Så kan jeg nemmere styre det med fletninger og opsætninger, så der ikke er så meget der klasker sammen i hovedet på mig :)

Mit hår er jo også voldsom tykt, så det har været dejligt i sommers i varmen, at have etager og et lettere og “flyvsk” hår, men det blev jeg også bare så træt af, når jeg skulle sætte det. Kan huske hvor glad jeg var for at kunne flette det, og holde det samlet.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Simone

    Det ser skide godt ud med det mørke hår :)
    Simone
    Microcut.dk

    18. november 2018 at 13:22
  • Leave a Reply