Follow me:

Farmor/Oldemor 70 år

I dag har Nadia, Tim og jeg været til min farmor, og Nadias oldemors 70 års fødselsdag. Det var slet ikke noget vildt og voldsomt, bare det nærmeste fra familien, vi fik god mad og dessert på restaurant Royal, og da vi var færdige der, tog vi ud til min fasters hus, og fejrede fødselaren videre, og fik lækker smørrebrød til aftensmad. Har selvfølgelig glemt at få taget billeder af en masse, men I kan få 3 billeder :)

Nadias mad, frikadeller med pommes
(en sammensætning jeg aldrig har set før – var på menukortet, og det var det hun ville have)


Min dessert ;) Nadia fik pandekage med is..


Grankusinen, og Nadia bader i poolen, der var 28 grader varm! Skøønt!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Tanja

    De spare da ikke på frikadellerne :p Men synes nu tit man kan få den sammensætning.. Især til børn..

    Desserten kunne jeg godt spise.. :D

    28. juli 2010 at 12:10
  • Leave a Reply