Follow me:

Far er liderlig, mor er mættet

Det her med at blive forældre, er nok den største oplevelse, man som par kan have sammen.
Men det kræver og sit, af både far og mor at få det hele til at fungere.

Når dagligdagen er trådt ind efter barsel begynder det hårde arbejde for parforholdet.
Mor går hjemme hver dag med barnet, men alligevel kommer far hjem til et rodet huset, hvor opvasken stadig står på bordet, sengen er ikke redt, og pletterne på gulvet fra den kop kaffe der blev spildt dagen for inden, stadig er der, og ja mor ligner en hængt kat.IMG_0471

Far undre sig over hvad hun mon har lavet hele dagen?

Mor sukker lettet når far kommer ind ad døren, og vil meget gerne afgive baby til fars arme, selvom far har brug for lige at sidde ned, og slappe af et par minutter, inden han skal være far for barnet.

Mor og barn er sammen stort set 24 timer i døgnet. Mor bruger sin dag på at pusle om den lille, skifte ble, bade, putte, vugge, lege, amme osv.
Hun er stadig træt, da nattesøvnen forstyrres af den lille.

Far er liderlig, men mor er træt og mors følelsesmæssige beholder bliver fyldt af den lille og hun bliver mættet af nærhed og ømhed fra barnet. Så hvordan skal der lige blive plads og lyst til at pleje parforholdet med sin mand?
– han vil gerne forstå, og acceptere også at mor er træt. Men han er også trængende, og det går ham på, at mor ikke liiige kan bruge 10 minutter på at pleje deres mand og kone forhold. Det er jo ikke så krævende!

Han savner den nærhed og intimitet, de havde i deres forhold tidligere, men vil ikke presse hende til noget. Mors seksuelle lyst er ikke stor. Hun mættes af nærværet med barnet og har derfor ikke behov for yderligere nærhed. Mor vil gerne være intim med far, men det er simpelthen for uoverskueligt, hun er træt og føler sig ikke sexet med brysterne fulde af mælk, de mørke render under øjnene, og det uglede hår hjælper heller ikke ligefrem på følelsen af at være skøn og lækker.

At blive forældre, er det største!
Men det kræver også et stort arbejde, og accept fra begge sider!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Tina

  Det kræver rigtig meget at blive forældre.

  Men for at manden kan få sin kone til at pleje forholdet med nærvær, sex og lign. Må han aflaste hende.
  Tag baby og send mor i karbad eller bare bad.
  Lav maden imens og kræs for hende.

  Godt være hun ikke hopper i den lille lækre sag men ros hende – sig hun ser godt ud, at hun dufter godt at hun er den skønneste kvinde.

  Når det bliver voksen puttetid – nus hende, kys hende, kærtegn hende – men lad nu vær med at jag hånden i skridtet på hende med det samme. Stryg hende på kinden, komplementer hende.
  Forvent ikke at det bliver til mere og gør hende det klart at han ikke forventer et blowjob eller lign. Men at det handler om at være tæt på hinanden, mærke hinanden.

  Og langaom vil endes lyst til intimitet også komme igen.

  21. september 2015 at 14:13
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!