Familie forøgelse

Alle i blogverdenen, mød Bounty.
Han er min 1 årige utrolig håndtamme chinchilla, med stamtavle og alt det fine :) ..

Han er kun min, altså han er købt til at være mit kæledyr og ikke Nadias. Hun har 2 marsvin og 1 hamster på sit værelse, så der er ikke mere plads der inde efterhånden, hehe :)
Jeg har “kun” én hanrotte tilbage, og så mine 2 hunde Luca & Pixel. Og så har jeg valgt at anskaffe mig en chinchilla, som skulle være håndtam ved køb, så Nadia også kunne få glæde af at sidde med ham. Han er aktiv om aftenen og natten, og det passer rigtig godt til mig at jeg kan sidde og nusse med ham om aftenen når jeg sidder alene om aftenen.

3 comments on “Familie forøgelse

  1. Nåååååååårh! Chinchillaer er de sødeste gnavere! Har selv haft 3, og ham dér ligner min sidste chinchilla Kiana på en prik.. Iiih, jeg vil også have en ;) Men manden mener vi har nok i de 3 katte vi har – det har han nok også en smule ret i, hehe.. Men ih hvor er han da søød :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *