Follow me:

Extreme challenge

Jeg har gjort noget vildt! Jeg har meldt mig til Extreme Volkswagen Challenge, som afholdes i Agerskov 1 juni. Så små 3 uger til. Det er en 10 km forhindrings bane, med 20 forhindringer fordelt på de 10 km.

Det er 8 år siden jeg sidst løb 10 km, og man aner ikke hvilke 20 forhindringer der er, det er somregel noget med vand, mudder, op og ned osv. Det er 4 år i år, det afholdes.

Billeder fra sidste år kan I se her.

Billedet jeg har brugt er med credit til Jakob Schultz, og jeg har nupset det fra jv.dk

Jeg har kaldt mit eget team “Giving up is not an option”. Der var flere der skulle have været med, eller gerne ville i følge min FB, men jeg har intet hørt fra dem, så nu tilmeldte jeg mig.
Kan også sagtens løbe turen alene, der er jo så mange andre der skal løbe med, 315 pt. jeg er vidst nr. 315 :D dejligt nr. synes jeg.

Jeg glæder mig helt vildt :D også hvis man ser fra de forrige extreme challenge, så er der armgang, dækflytning, kuren ned af bakker, sand og alt muligt :) Kan da kun blive godt!

Folk vil måske mene jeg er lidt mærkelig, men jeg har den overbevisning at man kan hvad man vil. Og det er ikke fordi jeg regner med at vinde :) jeg kan se fra sidste år, den kvindelige vinder løb på 1 time og 9 minutter.
Jeg løb i 2011, 10 km på 1 time og 6 minutter, og det her er altså med forhindringer, så hatten af for hende :D
Jeg skal bare under 2 timer, helst under 1½ time, men nu ser vi.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply