Follow me:

Et skridt ad gangen

et skridt ad gangen

Så er jeg et skridt længere på min vej.
Jeg har nemlig valgt at starte op på min kostplan igen, liiiige så stille.
Hvilket betyder at jeg laver 1-2 retter hver dag i den kommende tid, og gradvist vil jeg så øge mængden af måltider fra kostplanen, alt efter hvordan jeg føler for det.

Jeg har ikke spist efter min kostplan i 100 år, eller noget der føles sådan. Det er nok også en af grundene til jeg ikke taber mig så meget som jeg gerne ville, men på den anden side så har jeg også en ekstrem høj muskelmasse (det kommer der et andet blogindlæg om)..

Men jeg har bare kunne mærke på mig selv, det her med at skulle veje og måle. Samt handle meget mere ind, og anderledes ind til mig selv, frem for resten af familien.
Jeg siger ikke at det jeg spiser, ikke kan spises af min familie. De er dog ikke fan af det hele, og så lad endelig dem beholde deres rugbrød, pasta mv.
Men nu er jeg klar til at kæmpe igen omkring det med kosten. Har spist sundt “hele tiden”, men der har også været dårlige vaner jeg har kæmpet med.

Så jeg valgte for noget tid siden, at droppe at følge min kostplan, fordi det stressede mig mere end det gavnede. Så valgte jeg at sige “stop”.. til den ting. Fordi jeg vidste det ville give mig et nederlag på sigt.
Så istedet valgte jeg at fokusere på min træning, hvilket jeg elsker.

Så er der også noget der holder dig nede, som du gør af “pligt”?
Så drop det, bryder du dig ikke om at træne, fitness, løb eller hvad du nu har valgt, så drop det, og fokuser på din kost istedet. Når du er klar, skal du nok tage skridtet videre, det er jeg sikker på.
Det er det jeg har gjort. Nu er jeg igen klar til at gå nogle skridt længere ned af vejen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply