Follow me:

Et lille skridt

 Et lille skridt, i en mulig forhåbentlig god retning!

Ikke mange ved det, men jeg har en lillebror han er 18 år, jeg har ikke set ham siden han var 2 år.
– jeg tvivler på han ved jeg findes, og jeg tror ikke han ved hvem hans far er heller. (Altså vi har samme far)

Men nu har jeg fundet ham på facebook (hurra for facebook), jeg har valgt at skrive en besked til ham, hvor jeg fortæller at jeg er hans storesøster, og jeg godt kan forstå hvis han ikke vil tro mig, eller er bliver chokeret, at jeg ikke forventer noget af ham, men håber at hører fra ham, når og hvis han får lyst til at lære mig bedre at kende.

Jeg valgte også at trykke send, og nu er det 3 timer siden jeg sendte den. Intet svar endnu!
Det havde jeg heller ikke regnet med, hvis eller når han svare, regner jeg med der går lidt tid, han skal nok lige tygge på den! Tror muligvis også han vil forhører sin mor omkring hans far og om han havde en datter.

Håber inderligt at han vil svare mig. Men tiden må vise om han er parat til det.
Bolden er ihvertfald givet videre til ham nu.

Vi kan ikke gøre for at hans mor og vores far ikke har kunne finde ud af det sammen, og heller ikke der efter.

Håbe håbe håbe  

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Linda Eg

  Uha, jeg håber da i finder ud af en form for kontakt! :)

  24. februar 2012 at 22:57
 • Reply Anne Meier Hansen

  fedt.. vi håber!

  24. februar 2012 at 23:27
 • Reply Kirsten

  Krydser fingre. :)

  25. februar 2012 at 08:17
 • Reply Tumling

  Uhh spændende smukke :)

  25. februar 2012 at 10:57
 • Leave a Reply