Follow me:

Et gratis stik

Igår eftermiddags fik jeg min anden HPV vaccine, jeg har liiige sneget mig ind i aldersgruppen hvor det er gratis, det gælder for piger født fra. 1 januar 1985 til 31 december 1992.
Det er et genialt initiativ de har taget der, og det er bestemt noget min datter også skal have når hun fylder 12 år, vaccinen skulle virke aller bedst inden man har sin seksuelle debut, har jeg jo haft, haha ..
– men mener ikke det skader at få den nu, det kan jo kun være godt! :)

Den sidste vaccine der fuldender min vaccination skal jeg have igen omkring maj måned 2013, der er bare længe til syntes jeg, men tiden går jo hurtigt! Jeg har sat en påmindelse i min tlf, og i min kalender på arbejdet, så glemmer jeg det ikke :D 

Er du blevet vaccineret?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Pernille

  Jeg kan desværre ikke få den gratis, er fra 83 – så får den ikke lige nu.

  22. november 2012 at 14:35
 • Reply Belinda

  Er du medlem af “Danmark” de giver 50 % kan jeg se.. Det var da en mulighed?

  22. november 2012 at 15:07
 • Leave a Reply