Follow me:
Delmål i vægttabt

Et delmål er nået

Og mit mål føles nærmere end nogensinde! Det er nemlig sidste delmål inden jeg når min ønskevægt! Det er alligevel helt vildt at jeg har været igang over 1 år nu. Faktisk 14 måneder. Det første år rundede jeg 22,8 kilo tabt.

Men nu har jeg nået det sidste delmål før målet! Hvor er det bare vildt!

Første delmål var 5 kilo, så 10-15-20 kilo og igår den 4 april ramte jeg et tal på vægten, der så siger at jeg har tabt mig 25,3 kilo! Og mit mål er at tabe mig 30 kilo.
Det kommer virkelig tæt på, og kan mærke at jeg bliver gladere og gladere jo mere jeg ser mig selv i spejlet!

Det er den der indre stemmer der visker at man jo er god nok. Men samtidig er der også den anden stemme der er foretaler for janteloven. Og jeg synes ikke selv jeg er selvfed eller selvoptaget fx.
Men jeg er glad for hvor jeg er nået indtil videre, og det er jo heller ikke noget jeg er kommet nemt til.

Delmål i vægttabt

Jeg har trods alt kæmpet i 14 måneder, og det har da ikke været nemt eller lige til. Ja jeg har fået hjælp af min online coach, men det ændre jo ikke på at jeg også skal arbejde, og især arbejde med ens indre, og mentalitet til tingene.

Quickfix er sjældent noget der dur! Fx. suppekurer, juicekurer, nupo osv.
Det kan være gode supplementer til en kickSTART måske.
Men du vil jo aldrig leve af ren suppe, eller nupo efterfølgende, og så er det der man falder i igen, og gamle vaner kommer retur.
Det er dem man skal af med, får man bliver jo ikke slank af at spise 1 salat, og du tager heller ikke på af at spise 1 burger.
Det har jeg også skrevet om tidligere.

Men nu er mit sidste delmål nået! Yes! Så under 5 kilo til slutmålet! :D
Følg gerne med på min instagram, der inde deler jeg en masse fra min hverdag, og også fra min 40 days challenge jeg er igang med.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply