Follow me:

Er du blod donor?

Er du bloddonor, eller vil du gerne være det?

Jeg er bloddonor, – og er stolt af det.
Jeg får dog desværre ikke gjort det så ofte, som jeg gerne ville. Var der forleden, og der var det lige knap 1½ år siden jeg sidst havde været der. 450 ml blod 1 gang i året, er jo bedre end slet ingen.

giv blod

Men, for kvinder skal der helst gå 4 måneder imellem tapningerne. Så det giver jo 3 gange på et år.

Men en af tingene der er fedest ved at give blod, er tanken om at man har hjulpet et andet menneske, der havde behovet for netop blod, eller plasma.

Jeg fik denne sms 1½ døgn efter jeg havde doneret mit blod. Er det ikke vildt?
Tænk sig, mit blod har måske været med til at rede et andet menneske. Det er sgu tankevækkende.

Ja gu fanden er nålen stor, og det er ikke behageligt! Er selv hunderæd for nåle, men så er det heller ikke værre :) følelsen bag efter er så god, og at få sådan en sms lidt tid senere, er jo bare guld værd.

giv blod

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply