Follow me:

Endnu en løbetur i skoven

5 km løbetur

Ja det jo alligevel 8 dage siden vi sidst var afsted, det passer mig egentlig fint 1 gang i ugen. Ihvertfald når vejret er sådan her. Tror ikke en tur i skoven, på de stier i silende regn er særlig fedt. Men nu er der også lange udsigter til regn, heldigvis for det :D elsker sol!

Vi er så småt ved at planlægge næste uges tur, hvis vi kan få det passet ind i vores program, med 2 forskellige jobs, og arbejdstider og familier osv.

5 km løbetur

Men vi er gode løbemakkere, for vi løber stort set ens, samme tempo og det hele. Det er altså sjældent man finder det.

Det gik kanon for mig idag, jeg havde overskud og energi – så det var rigtig dejligt.
Jeg var dog slet ikke lige oplagt til løbeturen klokken 0845 i morges :D haha! Mine ben var også alt andet end samarbejdsvillige den første km. Der brændte mine lægge, av!

Men jeg kom stærkt igen, og tiden fra idag var samme tid som sidst, ej næsten. Sidst var den 30:30.
Vi har snakket lidt om næste løbetur, måske skal være 1 km længere, elles så skal vi prøve at løbe de 5 km hurtigere :) så må vi se hvad vi bliver enige om i løbet af ugen.

Hvor er det også herligt at få taget billeder (både og), for så er det lidt anderledes her på bloggen, end alle de selfie’s og selvudløsnings billeder jeg får taget :D hehe! De bedste billeder er jo også dem man ikke opdager bliver taget, ikke sandt?

Husk at følg med på min instagram :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Intervaltræning på 5 km ruten ⋆ Webmor.dk

    […] Så vi kom et godt stykke under 30 minutter, som vi ellers har lagt på tidligere. […]

    29. maj 2018 at 12:33
  • Leave a Reply