Follow me:

Endnu en kampagne – Lovefilm.dk

Jeg er endnu engang blevet tilbudt en ny kampagne fra buzzador.dk og denne gang er det fra siden lovefilm.dk .. Igår aftes tilmeldte jeg mig på siden via min kompagne fra buzzador, og allerede idag har de sendt mig nedenstående 2 film, glæder mig meget til at få dem. Har kun set Million dollar baby en gang, og det var sådan baggrundsstøj, men græd alligevel ved slutningen selvom jeg ikke så hele filmen, så den skal jeg klart se med 100 % opmærksomhed på fjernsynet og ikke alt muligt andet.
Tømmermænd i Vegas har jeg hørt skulle være rigtig sjov :) Så glæder mig til at se den også – faktisk dem begge to, meget endda!

Vil du også være buzzador så klik her

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Mie

  Jeg synes begge film er super gode!
  Glæd dig! :D
  (Nyder at følge med på din blog)

  1. november 2011 at 01:06
 • Reply Therese

  Tømmermænd i Vegas er SÅ skæg – glæd dig! :)

  1. november 2011 at 19:49
 • Reply eeyorenyk

  Jeg er selv medlem af Lovefilm gennem flere år (Og måtte derfor også sige nej til kampagnen, da jeg fik den tilbud. :p) men jeg er super tilfreds! :) Jeg har aldrig oplevet problemer med Lovefilm, får filmene hurtigt og uden fejl – Og så synes jeg det er lækkert at man kan beholde dem så længe man vil. Jeg håber du bliver glad for det også, om ikke andet så på prøve. :)

  2. november 2011 at 10:10
 • Leave a Reply