Follow me:

Endnu en dag er gået

– og det var igen i agilityéns tegn :)
Igen 3 timers tid, nærmere 3½ tror jeg, men okay en halv time til eller fra gør jo ingen forskel :D er jo min hobby.

Jeg havde i dag tegnet 2 baner vi skulle løbe på konkurrence holdet :) fordi vores normale træner var til stævne, synes selv det var super baner! Og flere roste dem da også, men nogle brokkede sig jo også ;)

Så jeg møder i hallen ved 09:45 og vi bygger alle bane, fra 10-11 træner vi alle os der løber konkurrencer (+ der er et begynder hold der træner aller bagerst i ridehallen), fra 11-12 er det de øvet der træner (+ igen et begynder hold) og fra 12-13 er jeg underviser og træner et baby hold fra 6-12 måneder, og de er bare rigtig gode, de har rykket sig så meget :D

Og så skal der ryddes op, og snakkes lidt bag efter, og så kører jeg først der ude fra ved 1315 tiden ;) så min dag går jo også hurtigt, når jeg bruger en del timer i en ridehal ;) heldigvis skal vi snart uden for igen! Bliver godt, er godt nok støvet i den ridehal, men fantastisk at vi har muligheden for at være indendøre, når man aldrig ved hvordan det danske vintervejr er :D

agility

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply