Follow me:

Endnu en camping opdatering

Vi har video overvågning der hjemme
-hvis nogen skulle have interesse i at besøge vores hus, imens vi ikke er hjemme!

Ja vi er stadig på camping :) Vi nyder det – alle sammen.
Her er rigtig skønt, mange forskellige nationaliteter, svenskere, hollændere, tyskere, normænd, nogle få englændere og ja en del danskere naturligvis.

Man kan godt mærke at det er en 4 stjernes campingplads, det vil jeg lige sige.

Camping

Badefaciliteterne er så fine, toiletterne altid rene, der er tilpas med toiletter rundt omkring på pladsen, jeg har endnu ikke oplevet at der har været optaget i et af toilethusene. Tobias ses her glad og tilfreds efter et bad i et af familie badmulighederne.

Man betaler pr. minut for varmt vand, men det er nu også helt fair.

Der er en lækker fin pool her, både til de små kan være i, som er tilpas i højden, så det hverken er for lavt eller for højt. Tobias er helt vild med at bade i poolen :) Men også en stor en, med 2 højder, en “lav” og en dyb ende.

Der er også rig mulighed for at man kan lave mad i madhusene, der er mange grill faciliteter man kan låne, og opvasken er der også rig mulighed for kan blive snuppet uden kø :D

Camping Camping

Vi er så glade for at være her, at vi faktisk overvejer at blive fastlæggere her nede :) Det er på Frigård camping i Kollund vi er på.

Vi har faktisk idag, kigget på en fastlægger plads, og skal snakke med ham der har campingvognen, telt og pladsen til salg.
Vi skal nemlig bruge den campingvogn vi er afsted i nu, til agility stævner med hundene. Så det ville være fedt med en fastlægger vogn, uden plader, som bare skulle være her nede fast hele året. Det er der mange her nede der har, som vi har snakket med den sidste uges tid.

Det ville også være dejligt at have et sted at kører hen, bare for at slappe helt af. Uden at skulle betale for det, kører i mange timer, eller bøvle med at booke værelser, plads eller lign.

Camping

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Så købte vi sgu lige en campingvogn, mere! ⋆ Webmor.dk

  […] der bare lige skal have en omgang olie. Skrev lidt om at vi overvejede at blive fastlæggere i indlægget […]

  27. juli 2018 at 23:12
 • Reply Vores overvågning ⋆ Webmor.dk

  […] jeg har jo skrevet i mine tidligere indlæg omkring vores campingferie, at vi har overvågning på der hjemme. Hvilket er ganske sandt. Vi har […]

  28. juli 2018 at 13:50
 • Reply Flåtbid ⋆ Webmor.dk

  […] Billedet nr. 2 (lige oven over) er fra igår, altså 3 dage efter flåten blev fjernet med en flåttang. Vi heldigvis havde liggende i campingvognen, til hundende. Som så ingen har fået på vores campingferie! […]

  31. juli 2018 at 21:00
 • Leave a Reply