Follow me:

En update på Elvis

Elvis1

Idag var Elvis og jeg til hvalpetræning for 2. gang.
Første gang gik han kold efter 20-30 minutter, og kom så i bilen.

Idag var vi så afsted igen, og han fik snakket med træneren, og fik godbidder, samt godbidder fra 2 andre hundefører. Vi fik øvet indkald, hvor træneren holdte ham, gik også super!

Så fik han også leget med de andre hvalpe, han var ikke vild af begejstring som han er her hjemme, men han tog det så flot, og snuste, trippede lidt rundt, og var en sød lille dreng. Det var også møg koldt, så tror også det var derfor han ikke var i fuld firspring :)

Vi fik øvet zig zag imellem hundeførerne og deres hunde inden hvalpeleg, og det må jeg altså sige han var ret så god til, når det var første gang. Det er hvor vi står i en cirkel, og så skiftevis går man med sin hund i zig zag imellem de andre hundefører og deres hunde, og hundene må ikke tage kontakt til hinanden.
Elvis var dygtig, både da vi gik rundt, men også da de andre gik forbi os, han ville så gerne snakke med de hunde der kom forbi, men jeg han holdte fokus ret flot det meste af tiden. Så er ret stolt af ham :D glæder mig til næste søndag allerede, håber dog vejret er bedre!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply