Follow me:

En ulykke kommer sjældent alene..

Jeg syntes da godt nok ham “Gud” eller hvem der nu bestemmer over vores liv og skæbner, tester mig noget så grusomt disse dage.
Mandag d. 4 april hvor Tim døde om morgenen, samme aften omkring spisetid hvor jeg er hjemme hos mig selv, sammen med en kammerat, der får jeg en sms fra Nadias far om at Nadia har slået hul i hovedet, og de er på vej på sygehuset!
Ahh men altså! Som om jeg ikke var ude af den i forvejen, nej nej …

Min lille prinsesse klarede det så flot, og de tacklede det så flot på sygehuset, Nadia gik i panik da hun kunne se sygehuset, hun troede også hun skulle dø, lige som Tim. Hun havde besøgt ham om søndagen og havde fået afvide mandag at han nu var død. Så hun troede hun skulle dø også. Så hun kom hurtigt til på skadestuen.
Hun fik et sting, og en dinosaur med hjem fordi hun var så dygtig. Imorgen skal hendes sting ud.

Billede 1, er fra morgenen efter. Altså tirsdag morgen.


Billede 2, er fra i dag mandag d. 11 april

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply tumling

  Årh for fanden smukke.. Tænker på jer..
  Og din prinsesse er da bare lidt for sej =)

  11. april 2011 at 11:03
 • Reply Alexia

  Av! Det ser ikke behageligt ud :(

  11. april 2011 at 11:53
 • Reply Mette

  Belinda – jeg tror ikke på at Gud styrer vores skæbne – selvom jeg i bund og grund er kristen så kan det bare ikke passe at der er én der gør vores liv så rædselsfuldt. Jeg tror heller ikke på, at tingene sker for en grund – jo vist vi lærer af det, der sker i vores liv – men jeg nægter at tro på at der en en der bevidst udfordre os. Tror bare at tingene sker… Og af og til sker det lige oveni hinanden…
  Stakkels både dig og Nadia. Nadia må virkelig have været bange – for ja at skulle på hospitalet når Tim lige var død der – hvad andet kan en 6-årig tænke end også at skulle dø så…
  Men hvor var det godt at hun havde sin far og at hun bare skulle syes og kunne komme hjem igen. Et par oplevelser rigere – og oplevelsen af at man godt kan komme på hospitalet og IKKE dø den har hun fået og den tror jeg har været meget vigtig for hende.
  Knus

  11. april 2011 at 13:38
 • Reply Anne

  Ihh nej det er dælme os lidt svært at forstå li nu hvis man forbinder sygehuset med det der li er sket! Men hun klarede det super :) Tanker til jer ..

  13. april 2011 at 11:16
 • Leave a Reply