Follow me:

En tilfreds “lille” pige

Nadia har haft en rigtig dejlig dag. Hun var ihvertfald glad og tilfreds til det sidste :)
Jeg var jo til risengrøds spisen her til aften, men da jeg skulle til og hjem – ville hun med mig. Og det måtte hun da selvfølgelig også gerne, så hun fik lidt af sine gaver med her hjem, og sover nu godt sammen med hendes Ken barbie dukke og prinsesse ariel dukke ;) de er nu kærester.

Og så fik jeg lige et par billeder af min gamle hund på 8 år, Peppo, og min dejlige datter. Kunne ikke bestemme mig for hvilket et der var bedst, så i får de her 2. Kvaliteten er ikke så god desværre, er taget med iphone i “mørke” ..
Jeg savner virkelig den store bamse, – han er simpelthen .. intet mindre kan gøre det, verdens bedste hund!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply tumling

  Årh Peppo har savnet billeder af Peppo

  18. februar 2011 at 22:49
  • Reply Belinda

   Ja han er dejlig <3 Hvis jeg kunne ville jeg have ham hos mig!

   18. februar 2011 at 22:51
 • Reply tumling

  ka jeg godt forstå =)

  18. februar 2011 at 23:01
 • Reply QpoX

  Vent, hvordan kan Barbie Ken være sammen med Ariel? http://www.youtube.com/watch?v=YE5o7r_GqzY

  19. februar 2011 at 00:45
 • Leave a Reply