En tilfreds “lille” pige

Nadia har haft en rigtig dejlig dag. Hun var ihvertfald glad og tilfreds til det sidste :)
Jeg var jo til risengrøds spisen her til aften, men da jeg skulle til og hjem – ville hun med mig. Og det måtte hun da selvfølgelig også gerne, så hun fik lidt af sine gaver med her hjem, og sover nu godt sammen med hendes Ken barbie dukke og prinsesse ariel dukke ;) de er nu kærester.

Og så fik jeg lige et par billeder af min gamle hund på 8 år, Peppo, og min dejlige datter. Kunne ikke bestemme mig for hvilket et der var bedst, så i får de her 2. Kvaliteten er ikke så god desværre, er taget med iphone i “mørke” ..
Jeg savner virkelig den store bamse, – han er simpelthen .. intet mindre kan gøre det, verdens bedste hund!

4 comments on “En tilfreds “lille” pige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *