Follow me:

En ordenlig bunke, blandet …

Jeg har en masse at fortælle, og så alligevel ikke.
Ugerne går, hurtigt. Om mindre end 14 dage, fylder jeg 25 år – og det bære en masse tanker med sig, der var en del ting jeg gerne ville have oplevet inden jeg blev 25, men det når jeg ikke. Ofte spørger jeg mig selv, hvad har jeg opnået de 25 år jeg har levet??

I næste måned fylder Nadia pigen, 6 år, jeg skal imorgen melde hende ind i skolen og SFO’ en, hvor er det vildt! Jeg bruger en del af mine aften timer, især når jeg ligger i min seng, på at bekymre mig om min datters fremtid. Træffer jeg nu de rigtige valg for hende, er det virkelig det hun ønsker, hvad kan hun bruge det til i hendes voksne liv, hvad hvis hun mobbes, hvad hvis, og hvad hvis. Jeg bekymre mig alt for meget har jeg fået fortalt, et par gange efterhånden.
Men det gør jeg nok fordi jeg elsker min datter over alt på jorden, og jeg ikke ønsker hun skal have en sådan lorte opvækst og barndom jeg havde, – jeg vil gøre det bedre.  Basta!

I Februar skal jeg også i skole igen, noget jeg på den ene side glæder mig til, og på den anden side ikke.. Jeg har lidt svært ved at overskue at jeg skal skrive 2 opgaver dette skoleophold, jeg skal have en studietur mast ind imellem opgaverne. Men jeg glæder mig til at se mine veninder og venner igen. Og møde 08.30 og have tidligt fri, det er luxus!

Jeg sidder her, igen.. Kl. er i skrivende stund 23:56 og jeg er ikke træt! Jeg har lige drukket et krus varm mælk med honning.. oO(kunne være det hjalp). Jeg har sovet som en sten i nat, og i forgårs sov jeg også nogenlunde, men nu starter det åbenbart forfra, med søvnløs heden! Hvis det bliver ved sådan her, må jeg lige til lægen, så må han måle, og gøre ved. For der må da være en grund til jeg pludselig ikke er træt længere, selvom jeg kun sover 2-3 timer på et døgn!

En del har påpeget, og spurgt om det er fordi jeg har mange tanker, frustrationer, stress eller lign. men jeg syntes alt er som det plejer, også i mit hoved. Så tror ikke det er derfor jeg ikke kan finde ro om natten.

Og lige en anden ting, tusind tak for alle kommentarerne omkring mit indlæg om abort, jeg skal nok lige få svaret der inde, i dag eller når jeg husker det :D – men igen, tak! Det gør det værd at blogge, at I andre ytre jeres meninger…

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply