Follow me:

En motivation for mig

Den største motivation for mig, er mit spejlbillede.

Fra venstre februar 2018, september 2018 og yderst til højre – det nyeste fra idag januar 2019.

Hvad er motivation? og hvad betyder den for dig?
Jeg kan godt fortælle at motivation er alt for mig.

 • Der skal ske noget med de øvelser jeg laver. Jeg skal blive bedre til dem teknik mæssigt, men også blive stærkere, altså få flere kilo på med tiden.

 • En anden motivation er musik, jeg har spotify – og det knus elsker jeg. Jeg bliver i godt humør af musik, jeg dur slet ikke til radio, eller ikke at have noget i ørene. Jeg synes jeg bedst holder fokus ved at have musik i ørene, uden snak og uden reklamer, og jeg selv kan vælge hvad jeg vil hører.

 • En tredje er mit tøj, jeg elsker at komme afsted når jeg har noget nyt lækkert trænings tøj, og jeg køber jo nok en ny del hver måned tror jeg, sådan i snit, jeg bruger jo meget zalando til mine toppe, der kan man ofte få nogle til 50-80 kr, og med gratis fragt (er ikke betalt for at skrive det i øvrigt :D ) Bare et fif.

 • En fjerde ting, det tror jeg er det at kunne komme til i centeret, altså jeg mister motivationen hvis der er 20 andre i centeret, og det er svært at komme til de håndvægte man skal bruge, til tårnet eller andre maskiner. Det er et lille center jeg går i, så der kan være lang ventetid imellem, hvis der er for mange, og det mister jeg motivationen af, så en stor motivation er at have centeret alene!

 • Den femte og vigtigste tænker jeg, det er spejlbilledet og lysten. Det driver mig, at se der sker noget med spejlbilledet. Der kommer muskler frem, jeg ikke vidste jeg havde, og kan li’ det spejlbillede jeg ser, når jeg prøver tøj i forretninger, eller bare tager en fin lille tætsiddende bluse på her hjemme, og jeg kan li’ spejlbilledet, Ka-tjing!
Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Webmor.dk - Tålmodighed er nøglen ⋆ Webmor.dk

  […] noget der motivere dig, og hold fast ved […]

  12. marts 2019 at 17:51
 • Reply Webmor.dk - Hvad motivere dig? ⋆ Webmor.dk

  […] har tidligere skrevet om hvad der motivere mig, og en af punkterne på den liste, er faktisk det her med tøjet. Nyt og lækkert fitness tøj, […]

  19. marts 2019 at 22:07
 • Leave a Reply