Follow me:

En lille vittighed

Karius og Baktus sad og snakkede boligforhold med Ørevoks og Anus.
Ørevoks fortæller at han nogle gange får besøg af én hvidhåret særlig, der tager én runde i stuen og skynder sig ud igen. Anus siger: “Der kommer en skaldet idiot hos mig, han kan ikke finde ud af om han vil ind eller ud af døren og når han bestemmer sig for at gå, spytter og sviner han det hele til”.
Baktus råber: “Hey det dumme sviner kommer også hos os”!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!