Follow me:

En lille update

Først …
Der vil jeg gerne vise jer dette billede af min dejlige chinchilla Bounty <3 Normalt bruger en chinchilla ikke hængekøjer, og normalt lægger de sig ikke til at sove lavt i et bur, og helst ikke “uden beskyttelse” altså i en hule eller i et hus. Men ham her, han er noget for sig selv :) Han ved ikke alle de ting. Han er så tryg, tam og kælen at det halve kunne være nok :D jeg har virkelig skudt papegøjen med ham her! Åhh. Han er da for kær??

Ellers er der egentlig ikke så meget at fortælle.. Jeg starter op på arbejde imorgen!
Jeg var der inde i dag for lige at se hvordan jeg ville have det med det, og det gik rigtig godt, og jeg fik snakket med en del, og det var nu helt okay at se dem igen, og de spørgsmål de havde var heller ikke så slemme som jeg havde gået og forestillet mig i mit hoved.
Så jeg aftalte med dem jeg sidder på kontor med, at jeg møder ind imorgen. Måske ikke lige 07.30 hvor vi møder normalt, men vil møde op og arbejde. De var meget glade for at jeg har valgt at komme igang igen. Men kan ikke sige endnu om det er det rigtige valg jeg har taget. For jeg har ikke haft en hel arbejdsdag endnu. Men de er alle meget forstående og forstår udmærket godt hvis jeg en dag har brug for at kører hjem. Det betyder meget for mig! – dog skal jeg have ringet til lægen, angående en mulig delvis sygemelding, og en lægeerklæring osv.
I dag er en god dag. Igår var en dum dag. Håber bare imorgen også  bliver en god dag – nu hvor jeg skal igang igen. Men tager et skridt ad gangen og så tager jeg den der fra.

Jeg har bestilt noget andet internet nu, så jeg kan komme på nettet hjemme fra! Er lidt træt af at skulle låne en computer hos “alle andre” for at kunne blogge, og læse blogs. Det sidste for jeg desværre ikke gjort så meget. Det må jeg få indhentet imorgen måske, hvis mit internet er kommet med posten :D jeg krydser fingre.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Jane

  Har altid syns de der chinchilla så så farlige ud og med kææmpe tænder osv.. meen den her er jo bare såå nuttet.. årh sådan en vil jeg have :D

  9. maj 2011 at 20:59
 • Reply Rikke

  Hvor er den dejlig!!! :)

  … og som sagt er det vigtigt du lader det tage den tid det tager <3 – gør det der føles rigtigt, og som du har overskud til.
  Men synes det er godt du kan starte langsomt op :)

  10. maj 2011 at 22:37
 • Reply Lonnie

  Iiiiih hvor er han søøøøød! Altså, hvis du bliver ved med at vise billeder af dine nuttede chinchillaer bliver jeg jo snart nød til at overtale manden – de har alle dage været mine ynglings gnavere, og savner godt nok min dejlige lille Kiana jeg havde for en del år siden – faktisk samme farve som din dejlige Bounty – hun var bare ikke til at få tam, pgr af hendes opvækst desværre :( Ihhh, jeg er bare overhovedet slet ikke jaloux! ;)

  11. maj 2011 at 23:08
 • Leave a Reply