Follow me:

En kold fornøjelse

Jeg afleverede Nadia ved min mormor inden jeg tog til træning med Morgan.
Jeg havde pakket mig godt ind, to par strømper, lang varm bluse inden under osv. træningen foregår udenfor, er også fint nok ;) Men for den da jeg fik iskolde fødder af at rende rundt i sneen, ikke våde.. men de blev mega kolde, og mine fingre var som istapper, det er jo svært at have handsker på og give godbidder samtidig, det gør det ihvertfald ikke lettere.

Det var en fantastisk trænings time, han var så meget på og hørte kanon godt efter! Han er også ved at være en stor dreng nu, snart 10 måneder :) Og vi fik i dag en tilmeldings seddel til en hold konkurrence her i marts, hvor vi skal konkurre imod 2 andre DCH klubber, så det skal da nok blive spændende, regner da med vi skal deltage, det gik jo fint sidste gang hehe .. En første plads er jo ganske godt klaret, syntes jeg da selv, haha …

Morgan er også gået omkuld som I kan se, han arbejdede også hårdt – så det er forståeligt han er træt.
Jeg har også været i et meget varmt bad, og ligger nu under tæppet sammen med Nadia og ser film. Dét er søndags hygge!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply eeyorenyk

  Ak ja … Efter at have været en dygtig Vuffer til træningen, må man have krav på en lur. ;)

  God søndag. :)

  29. januar 2012 at 12:53
 • Reply Belinda

  Ja da, han må sove lige så meget han vil :)
  God søndag til dig også :D

  29. januar 2012 at 15:31
 • Leave a Reply