Follow me:

En fantastisk gave

Jeg fik idag en super dejlig gave af min mand, et brugt Sony a330 kamera :) Har længe ønsket mig et digital kamera, og det fik jeg så idag. Om det er brugt eller ej er total lige gyldigt, det kan tage super fine billeder til mit behov.

Jeg har jo hjemmesiden med alle rotterne, hvor mit opdræt osv. også er, og gode billeder ser bare bedre ud, min iphone har kunne klare det indtil nu. Men når rotterne bevæger sig bare lidt kan iphonen ikke følge med, og så skal der maaange billeder til, for at få nogle få gode billeder ud af det. Her til aften afprøvede jeg det så lige, på en meget livlig pige (fra eget opdræt) og der kom nogle rigtig fine billeder ud af det :)

Jeg takker min skønne mand, mange gange!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply