Follow me:

En dejlig løbeven

Fredag aften hoppede jeg i løbetøjet, tog løbe selen og snor frem til Merci, og hun var straks klar :)

Jeg trængte sådan til at komme ud og løbe, og det blev en god tur. Jeg satte farten op da jeg kom til bakken, og håbede at mine ben ville bære mig hele vejen, og lungerne være mig barmhjertige :D

Det hele gik ;) og jeg havde en ok fart helt til toppen af bakken, og selvom lungerne ikke var helt enige om vi skulle fortsætte, sank jeg farten og forsatte!
Det var en dejlig tur, det var lunt og vinden tilpas kølig.

Det er praktisk at løbe med sin agility hund. Fx, når hun løber på venstre side (som er hvor hun skal være når jeg løber) og vi så skal dreje til venstre, altså for at jeg ikke skal løbe ind i hende, siger jeg “Merci Back” og det betyder hun skal dreje modsat mig, altså istedet for at komme til mig, som et “her” så betyder “back” væk :)

Som billedet viser, var Merci også glad for at være med på turen, hun smiler :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply