Follow me:

Elvis-Pelvis

elvis-pelvis

Han er bare en skøn kærlig, og sjov lille hund.
Han vejer nu 6,8 kg og er ca. 36-37 cm høj – han er ikke nem at måle med hans energi niveau :D

Han kræver en del opmærksomhed omkring hans utryghed ved fremmede mennesker, mig og Tobias siger han slet ingen ting til. Kenneth engang imellem og ungerne nogle gange. Det er sådan lidt som om han glemmer de “plejer at være her”. Nu har han heller ikke været her så længe, men han er meget knyttet til mig allerede. Jeg træner ham jo også meget, og lufter ham mv. men han skal ikke gø af os i huset, og det er gået så godt både idag og igår. Kun fredag hvor han lige kom her hjem, var han meget forvirret og gøede af alt og alle, ud over mig og Tobias, men idag har der været meget få “udfald” har noget at fange ham inden han ville “skabe” sig. Så får han belønning for at være stille og rolig. (Jeg klikker træner ham)

Jeg elsker at arbejde med ham, han er kvik og han har allerede rykket sig så langt iforbindelse med træningen. Før fór han op, når han hørte hoveddøren. Idag da Nadia blev hentet af sin far, var der ingen brummen eller gøen.
Og kun meget kort da Kenneth lige var ude hos en der skulle aflevere noget, der brummede han da Kenneth lukkede hoveddøren, meget store fremskridt, er stolt af den lille fis!

Jeg har bestilt en speciel sele til ham, en (grim) gul sele hvor der står “nervøs” på,  (engelsk) til når vi starter til hvalpetræning i Januar, og en masse godbidder :) regner med det kommer med posten imorgen eller tirsdag, senest.

Vi har været ude og gå 2 ture af små 20 minutter, da han ikke er meget vant til at gå tur, og trafik. Men det er bare gået så fint, han nød det i fulde drag, smed sig ned i græsset og hoppede frem og tilbage og bed i snoren og elskede det bare. Trafikken tager han så pænt.. Fortsætter det sådan, så tager vi nok ind til nabobyen, og går lidt rundt hvor vi nok møder mennesker og evt. andre hunde.

elvis-pelvis2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply