Follow me:

Elsk dig selv

elsk dig selv

En af de ting der er rigtig svært, synes jeg..
Dét er at elske sig selv. Har du nemt ved at elske dig selv?

Det er både svært at elske sig selv pga. janteloven, men også fordi “vi” er så gode til at dunke os selv oven i hovedet, med alle vores fejl og mangler. At så har man en delle der, uønsket hårvælst der, grimme fødder, store lår, små bryster, forkert øjenfarve, håret er for tyndt, man er overvægtig, har appelsinhud.. osv osv osv.

Men hjælper det dig, at dunke dig selv i hovedet med alle de ting?

Var det ikke bedre at fokusere på, de ting man kan gøre anderledes og så gøre noget ved det? Sådan for alvor?
Er du overvægtig – så gør noget ved det!
Små bryster – så gør noget ved det!
Uønsket hårvækst – så gør noget ved det!
Appelsinhud – så gør noget ved det!

Der findes stort set ikke den ting, man ikke kan gøre noget ved.
Jeg ved sgu godt det er nemmere sagt end gjort, men jeg har da både droppet sukker, taget et valg om en livsstils ændring, og har valgt at få hjælp til dette via en online træner. For bedre at kunne holde mig på “rette” spor, og der er en der “holder øje med mig”. Så jeg var ked af min overvægt, og er ved at gøre noget ved det nu! Jeg taber mig.

Men det hjælper ikke dig selv at bitche over alt du er utilfreds med, og andre gider heller ikke blive ved med at hører på dit brok. Vær positiv og lær at elske dig selv, ellers så gør noget ved det.

Det er kun dig selv, der kan gøre noget ved det du er utilfreds med.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply