Follow me:

Efterårs rengøring

Efterårs rengøring og oprydning. Det er hvad jeg har lavet i dag, eller i denne omgang kun køkkenet! Ungerne legede uden for i flere timer, i det gode vejr (solen skinnede og det regnede slet ikke, wohoo!) .. Og imens de var ude, havde jeg ro inden for!

Jeg kravlede jeg rundt på alle fire, og stod på tær, for skulle have alt ud af skabene, tørret af, både hylder, lågernes kanter, selve lågerne. Ja og så fik jeg grovsorteret i alt det vi nu havde fået samlet i skabene, hold nu op hvor kan der være meget i to små skabe!
Alt på billedet neden under der ligger på gulvet, har været i de 3 “rum” i skabene! .. Shiit!

Men efter en god sortering hvor jeg fandt ud af rigtig mange ting ingen makker havde, blev de smidt i en sæk, og nu skal de så smides ud eller til genbrug, der er en del tupperware dele i, låg osv.  men jeg gider bare ikke gemme på noget der ingen makker har, så hvad skal man med 5 forskellige låg i forskellige str. der ikke har noget de passer sammen med?
Det samme med glasskåle, fade, og jeg ved ikke hvad der blev fundet frem i gemmerne, alt sammen røg ud! Det er fint at have ja, men hvis det bliver brugt 1 gang i året, eller aldrig .. Hvorfor så have det liggende?

Jeg gik også amok i vores store skab, med tallerkener  glas, krus osv. det er jo absurd hvor mange krus vi har (havde) .. Det var af alle former og afstøbninger, og der var jo ikke rigtig nogle der passede sammen. Jo der er 4 krus der passer til tallerkenerne, de fik lov at blive, samt 2 termokrus uden hank jeg vandt for 3 år siden til en julefrokost, og så nogle personlige krus. “Verdens sødeste mor”, nogle med Kenneths navn på, og nogle han har haft med hjem fra Afghanistan, og nogle med hans firmas navn op osv. men ellers røg der også gamle glas ud, de havde glaspest, og vi havde alligevel lige købt 12 nye i IKEA forleden, så :)

Kenneth tog i øvrigt dette billede, og smed det på facebook – uden jeg vidste noget om det! Den bandit!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Linda Eg

  Åh, hvor jeg kender det… så står man der, helt forundret over, hvorfor man dog har gemt på alt det ;) Men det er skønt at få det væk :)

  14. oktober 2012 at 08:37
 • Reply Jenni

  Der er altid noget at gøre for en husmor! =D
  Ja, det bliver jo snart mig til at skulle gøre rent – har jo sagt min lejlighed op og skal flytte inden længe. Så skal der også ryddes ud i skabe osv =)

  15. oktober 2012 at 08:54
 • Leave a Reply