Follow me:

Duften af forår

Duften af forår har sneget sig ind i vores køkken. Igår købte jeg et bundt påskeliljer til en flad 5´er, og i dag plukkede Nadia vintergækker, krokus’er, og de gule kan jeg ikke huske hvad hedder. Men de dufter skønt her i det lille køkken, og solen har de sidste 2 dage skinnet fra en skyfri himmel, hvor er det skønt.

Jeg længes efter varmen, og farverne i naturen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Alexia

  Ville ønske jeg kunne have blomster her, men har nogen meget blomstergladekatte her som ikke vil lade dem være… ved ikke helt hvad de fejler de dyr :P

  8. marts 2011 at 22:10
 • Reply Lonnie

  Hedder de gule ikke erantis?
  Jeg vil også snart have blomster ind, men de får sgu bare ikke lov til at stå for længe før de er flænset i hele hytten af kattene :P Så glæder mig bare til jeg kan få nogle på altanen i stedet :)

  8. marts 2011 at 23:38
 • Leave a Reply