Follow me:

Du tørre jo røv

“Du tørre jo røv!” .. Det er en nedladen kommentar jeg hører af og til når folk hører hvad jeg laver.
Ja jeg vasker de ældre, både det ene og det andet sted. Men jeg laver jo også andet end det. Mit arbejde går jo ikke kun ud på at vaske de ældre. Jeg opvarter dem, giver dem tryghed og varme. Jeg sørger for at de får rent tøj på, noget at spise, for gjort nogle daglige gøremål, (hjælpe med vasketøj, tørre støv af osv.) så skal de have deres medicin, hygges om, passes og sørges for. Lidt som med mindre børn. Man skal også tænke på sikkerheden omkring demente, de kan finde på de mærkeligste ting. Vaske hænder i toiletrens, prøve at vaske service i toilettet mv.

Så ja jeg tørre røv – men mit arbejde indeholder meget mere end det.

Idag fik vi hængt 13 af de 24 pakkekalender gaver op i fællesrummet :) Til stor fornøjelse for de ældre!

pakker

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply